Neerslag aanpassen

volgende
mm per uur

Weerslag mededeling

Hoe is de actuele radar in Europa? Europa in breedbeeld!
Zonbeelden? De actuele zonbeelden van Europa!

regen

zon en wolken

Radar Europa

Delen

Weerslag Twitter

Volg ons op Twitter weerslagnl

Weerfoto's

#luiten, #klmopen, #weerslag, #rotterdam, #holland, #weerslag,

Weersverwachting Nederland van 30 november 2020

Opklaringen, nevelig en lokaal mist. Overdag bewolkt en regen

Vannacht zijn er eerst brede opklaringen, alleen in het zuidwesten komt bewolking voor. Het is nevelig en lokaal kunnen mist of mistbanken ontstaan. In de loop van de nacht raakt het van het westen uit bewolkt, maar in het oosten blijft het waarschijnlijk opgeklaard. De zwakke veranderlijke wind ruimt naar zuid tot zuidwest en wordt zwak tot matig. De minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt vlak aan zee tot lokaal -6°C verder landinwaarts.

De bewolking trekt overdag verder oostwaarts en in de loop van de ochtend gaat het in het westen af en toe licht regenen. In de middag en avond trekt een actiever regengebied van noordwest naar zuidoost over het land. De maximumtemperatuur wordt pas in de de avond bereikt en loopt uiteen van 5°C in Zuid-Limburg tot 10°C aan zee. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig. In de middag wordt de wind aan zee west en neemt toe naar (vrij) krachtig. In de loop van de avond wordt de wind aan zee noordwestelijk en neemt nog wat in kracht toe. Boven land wordt de wind dan westelijk.

In de nacht naar dinsdag is het wisselend bewolkt met buien, onweer is daarbij in het noordoosten niet uit te sluiten. De west- tot noordwestenwind wordt matig tot vrij krachtig, aan zee wordt de wind noordwest en hard, mogelijk stormachtig, 7-8 Bft. De minimumtemperatuur varieert van 8°C in het westen tot 5°C in het oosten.

Ook dinsdag overdag hebben we nog te maken met buien. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind ruimt naar noord tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard. Later op de dag neemt de wind af.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Verwachte neerslag en zon komende 14 dagen (de pluim)

Regenverwachting Zonverwachting

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
-1,3 7,4 -5,7
Max. wind
27km/h (4Bft)

Temperatuur
Windkracht
Windstoten
Zicht
Waarschuwingen

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Landelijke verwachting komende 6 dagen.

di 1 dec 2020 wo 2 dec 2020 do 3 dec 2020
image description image description image description
Max℃ 10 6/7 5/6
Min℃ 5 4/5 3/5
vr 4 dec 2020 za 5 dec 2020 zo 6 dec 2020
image description image description image description
5/7 4/6 4/6
2/4 0/3 -1/1